Trouwjurken modeshow Tante Pollewop in Emmapassage

Trouwjurken modeshow Tante Pollewop in Emmapassage

Op zaterdag 7 oktober tussen 13 en 16 uur showt Tante Pollewop met zes modellen een deel van haar toffe tweedehands trouwjurken in de Emmapassage. Dit in het kader van de Dutch Sustainable Fashion Week, waarbij aandacht wordt gevraagd voor duurzame kleding. De prachtige ontwerpen en vaak kostbare stoffen voor de trouwjurken verdienen minstens een tweede of derde leven.

Evelyne Klerx, coördinator Tante Pollewop: “Heb je trouwplannen, maar vind je het onzin om voor je droomjurk 3000 euro uit te geven, of je hebt het geld er gewoon niet voor. Of houd je liever wat geld over voor een goeie band op je trouwfeest. Dan heeft Tante dé oplossing. Huur een toffe trouwjurk voor slechts 150 euro, inclusief stomerijkosten”.

Say yes to the dress for less

Besparen betekent niet inleveren aan glamour en beauty inleveren. Verre van dat! Tante heeft jurken in vele maten en verschillende stijlen op voorraad. Ook schoenen, lingerie, sluiers en sieraden zijn er volop. Trouwjurken passen gebeurt op afspraak. Een ervaren bruidsstyliste is aanwezig voor het beste resultaat. In de winkel is een speciale afdeling waar je discreet en rustig kunt passen. Grote kans dat het resultaat is: ‘I say yes to the dress’.

 

Tante Pollewop is een boetiek voor tweedehands dames- en kinderkleding waarvan de gehele opbrengst gaat naar onderwijsprojecten in Kenia en armoede in Tilburg.

www.tantepollewop.org

4 oktoberComments Off
Comments

Comments are closed here.