FashionUnited: DE ONE-STOP-SHOP PLATFORM IN DE BRANCHE

FashionUnited: DE ONE-STOP-SHOP PLATFORM IN DE BRANCHE

FashionUnited gelooft in het efficiënter en transparanter maken van de mode. Met dit in gedachten biedt het wereldwijd actieve B2B one-stop-shop-platform toegankelijke en complete functies die het leven van professionele modebedrijven eenvoudiger en leuker maken.

Nieuwsverhalen over belangrijke ontwikkelingen in de mode-industrie worden dagelijks gepubliceerd in het nieuws gedeelte van FashionUnited. Een van de meest besproken onderwerpen is duurzaamheid. De artikelen worden geproduceerd door een team van lokaal gestuurde medewerkers en internationale redacteuren op het hoofdkantoor in Amsterdam. Niet alleen nieuwsberichten, maar ook andere waardevolle inzichten, zoals business intelligence of FashionWeekWeb, gericht op Fashion Week, zijn met een muisklik toegankelijk en helpen u op de hoogte te blijven en goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Als u op zoek bent naar nieuwe collega’s of een andere professionele uitdaging, biedt het FashionUnited carrièrecentrum veel meer dan alleen vacatures. Deze unieke vacaturebank geeft een overzicht van diverse mode posities wereldwijd, carrière gidsen en werkgeversinformatie.

70% van de wereldwijde top 100 modebedrijven evenals miljoenen modeprofessionals maken actief gebruik van FashionUnited-services. Wil je nooit meer iets missen? Abonneer u dan op de FashionUnited-nieuwsbrief en ontvang het laatste modenieuws in uw lokale taal.

3 oktoberComments Off
Comments

Comments are closed here.