DSFW x COSH!

DSFW x COSH!

Dutch Sustainable Fashion Week (DSFW) en COSH! slaan hun groene handen in elkaar om hun gemeenschappelijke duurzame modemissie te volbrengen. De partijen versterken elkaar door de waardevolle combinatie van events en online kennisdeling. Zo kunnen ze samen bewustwording wekken bij de Nederlandse consument.

DSFW vindt dit jaar plaats van 6-12 oktober op verschillende Nederlandse locaties  en richt zich op het zichtbaar maken van duurzame mode-ontwikkelingen in Nederland en daarbuiten. Ze maken duurzame mode toegankelijk en laagdrempelig voor iedereen in Nederland, van jong tot oud via activiteiten en modeshows tijdens de fashion week.

COSH! staat voor Conscious Shopping Made Easy en maakt duurzaam shoppen makkelijk in ieders stijl en budget het hele jaar rond. Bezoekers van het online platform kunnen via de ‘brand checker‘ op zoek gaan naar een kledingstuk dat bij hun past via verschillende filters, meer lezen over de duurzaamheid van het merk dat hun interesseert en zien waar ze het kunnen kopen bij een lokale winkel. In april zette het Belgische platform haar eerste stapje over de Nederlandse grens met de lancering van een digitale en geprinte shoppingkaart van Amsterdam

Om deze samenwerking voor de 9e editie van de Dutch Sustainable Fashion Week te vieren, stelt COSH! een gratis duurzame materialengids beschikbaar om te downloaden. Hierin vind je waar je op moet letten als je kledingstukken vergelijkt in de winkel of als je stoffen kiest voor je eigen duurzame modecollectie of merk.

22 septemberComments Off
Comments

Comments are closed here.