FASHTAINABLE – DSFW x Tommy Driessen recap

FASHTAINABLE – DSFW x Tommy Driessen recap

Tommy Driessen presenteert eerste collectie

Donderdagavond 3 oktober opende Tommy Driessen met zijn eerste collectie de 2019 editie van de Dutch Sustainable Fashion Week, in de wintertuin van het Krasnapolsky in Amsterdam. Voor de show, bestaande uit 40 red carpet looks maakt Tommy gebruik van vintage stoffen uit zijn archief en blaast hij deze nieuw leven in met hergebruikte materialen.

 Door zijn werk als stylist merkte Driessen dat red carpet looks zeer schaars zijn in Nederland waarop hij besloot om dit zelf te gaan maken. Presentatrice Geraldine Kemper droeg zijn eerste ontwerp naar Het Televizier-Ring Gala in 2018 wat de aanleiding was voor DSFW om hem zijn eerste collectie te laten presenteren.

In de ontwikkeling van mijn eerste looks, kwam DSFW als een verlengstuk om dit tot een succes te kunnen maken. Met deze collectie wil ik vooral laten zien dat sustainable juist ook heel glamoureus kan zijn. Het is fijn om mijn creativiteit los te kunnen laten op te gekke ontwerpen en tegelijkertijd stoffen en vintage materialen her te gebruiken,” aldus Tommy Driessen.

De eerste collectie van Tommy Driessen bestaat uit 30 looks voor vrouwen en 10 looks voor mannen, variërend van black tie jurken tot aan sexy pailletten looks en casual tot chique herenpakken.

Foto credits: Peter Stiger
Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u mailen naar dsfw.info@gmail.com

28 augustusComments Offfeatured
Comments

Comments are closed here.