MYOMY do goods

MYOMY do goods

MYOMY DO GOODS

MYOMY is het Nederlandse tassen merk dat met haar producten de wereld een beetje mooier wil maken. Met de creatie van herkenbare designertassen wil MYOMY fair trade banen creëren op plekken waar dit het hardst nodig is. Ze maakt gebruik van duurzaam gelooid leer, dat onder de strengste eisen wordt gemaakt (Leather Working Group Gold rated), wat resulteert in een schoner milieu. 

Alle items zijn met liefde gemaakt en gegarandeerd fair trade geproduceerd door haar partners in India en Bangladesh. Het creëren van een positieve impact in de wereld is de leidraad voor alles wat het bedrijf doet en de producten worden met trots gedragen door haar community. MYOMY is bekend geworden met de MY PAPER BAG. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend tassen merk in Nederland en weten ook de internationale klanten haar te vinden. 

MYOMY is officieel fair trade gegarandeerd door haar partnership met de World Fair Trade Organization (WFTO), een wereldwijde gemeenschap van gelijkgestemde fair trade bedrijven, die zich inzetten voor eerlijke handel overal in de wereld.

30 septemberComments Off
Comments

Comments are closed here.