To do in Groningen


Het “Sustainable Moments Festival” in Groningen is een evenement dat de focus legt op duurzaamheid en milieubewustzijn. Het festival is bedoeld om mensen bewust te maken van de uitdagingen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd en om positieve stappen te zetten in de richting van een duurzamere toekomst.

Nieuws

In de Martinikerk wordt, op 7 okrober tussen 12.00 en 18.00 uureen extra grote editie van Kleer’nzooi XXL georganiseerd. Tijdens dit festival ervaart het publiek niet alleen hoe belangrijk het is om impact te maken, maar ook hoe eenvoudig dat kan zijn. Er zijn verschillende activiteiten: bezoekers kunnen kleding ruilen of kopen en er zijn workshops & De Beter Bodeshow.

Programma

Stijladvies door DAP Styling

ZichZach – Gelkingestraat
12:00 – 17:00 start ieder uur

Heb jij dat ook? Dat je elk seizoen 1 of 2 setjes kleding koopt en ze altijd op dezelfde manier draagt? En je kleding van het vorige seizoen in de kast blijft liggen? Marije laat zien hoe je de oude collectie met de nieuwe kunt combineren. Tijdens deze workshop leer jij hoe je met een aantal kledingstukken meerdere combinaties kunt maken (elk heel uur start de workshop). Vol=vol

Zaterdag 7 oktober vindt Kleer’NZooi XXL plaats, voor duurzame invulling van jouw kledingkast! Duurzamer kopen: een duurzame optie om aan je kleding te komen. Ruilen: niet kopen? Dan kun je kleding ruilen!

De betere Bodeshow: Twee toffe modeshows met hier een betere boodschap in verweven. 14:00-14:30 16:00-16:30 Workshops: Check de tijden op de website van Sustainable Moments Festival Lenen: Een kledingbieb, om aan toffe pieces te komen. Food & drinks: verzorgd door lokale topper Wadapartja.

DSFW Events
Groningen