Kom naar de DSFW 2018!

Kom naar de DSFW 2018!
Dutch Sustainable Fashion Week
in samenwerking met
Sublime FM
presenteren Sublime Doing DSFW

Tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week willen we zoveel mogelijk consumenten bekend maken met duurzame mode.

Wist je namelijk dat de fashion industrie één van de meest vervuilende industrieën ter wereld is? Dit komt onder andere door de enorme overproductie. Winkels blijven gemiddeld met 6,5% van hun voorraad zitten, wat neerkomt op gigantische bulten ongebruikte kleding. Deze overproductie zorgt voor een roofbouw op grondstoffen, zoals water en olie. Behalve de enorme impact op het milieu, zorgt de fashion industrie ook voor veel misstanden in het productieproces; de arbeidsomstandigheden zijn ver beneden de maat.

Als consument heb jij de kracht hier iets aan te doen: de kracht van de portemonnee is ongelofelijk sterk. Door minder te kopen en goede merken te sponsoren, kunnen we veel bereiken. Maar waar vind je dan deze good brands dan?

Tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week kan je hier op een leuke wijze mee kennis maken. Een vol programma geeft rijke kansen om erachter te komen hoe je een verschil kan maken. Er zullen catwalk shows plaatsvinden, maar ook trainingen voor personeel en voor duurzaam ondernemerschap. Maar het allerbelangrijkste tijdens de week is natuurlijk het zichtbaar maken van de duurzame winkels bij jou in de buurt.

Om dit allemaal te realiseren hebben we jouw hulp nodig! Lijkt het je leuk om erbij te zijn, om een kijkje achter de schermen van een catwalk show te nemen, of om stijladvies te krijgen van een influencer? Dat kan!

Via Sublime Doing kan je een donatie doen. Je bepaalt zelf het bedrag en als bedankje hebben we verschillende aanbiedingen voor je klaargezet.

Ben jij er klaar voor een verschil te maken? Neem dan snel een kijkje op Sublime Doing voor de campagne van Dutch Sustainable Fashion Week!

5 septemberComments Off
Comments

Comments are closed here.