Duurzame Merken

Merken die duurzame stappen zetten

DSFW 2021 staat in het teken van transparantie, communicatie en de dialoog tussen consumenten, retailers en merken. We hebben modemerken uitgenodigd ook hun verhaal te vertellen over duurzame stappen die ze nemen. Dit doen we aan de hand van 5 belangrijke en veel voorkomende consumentenvragen over duurzame mode. Deze 5 FAQ staan dit jaar centraal en speciaal voor DSFW hebben de deelnemende merken alvast antwoord gegeven op deze vragen, om consumenten te informeren en inspireren over duurzaam shoppen bij hun (online) winkels. Klik op het logo van jouw favoriete merk voor meer info!

Duurzame merken

Verschillende merken vertellen tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week het verhaal achter hun kleding. Bekijk hier een overzicht van de merken en lees het inspirerende verhaal achter de labels. Meer weten? Kijk op de websites van de desbetreffende merken en stel je vragen in de winkels aan het personeel of via Social Media.

Ondanks dat we graag zo volledig mogelijk zijn, realiseren we ons dat er iets aan onze aandacht kan ontsnappen. In de lijst staan de meest voorkomende merken in Nederland genoemd. Mocht je een merk missen, die beslist in deze lijst thuis hoort, laat het ons dan weten en stuur een bericht naar info@bared3.sg-host.com.