Tijdens deze pop-up store zijn diverse ondernemers uit Lelystad en Almere aanwezig op het gebied van vintage, preloved & handmade fashion. Daarnaast kun je ook een workshop volgen om je eigen upcycled sieraad te maken.

Wanneer: zaterdag 7 oktober van 11.00 tot 17.00
Waar: Neringpassage 25, Lelystad

Wie komen er allemaal en wat kun je doen en zien?

ilTiglio
Ester van de Linde noemt zich de ‘naald die alle draadjes aan elkaar verbindt’ en maakt unieke handgemaakte kledingstukken en (woon)accessoires (ver)maakt, repareert en upcycled vanuit een duurzaam en circulair oogmerk. Dit doet ze o.a. door textiel te hergebruiken en er een nieuw product van te maken: denk hierbij aan een nieuw kledingstuk gemaakt uit oude kledingstukken of een tas of scrunchie van restmaterialen. Tijdens dit event laat ze je graag zien wat de mogelijkheden zijn met jouw ‘oude’ kleding. Misschien zit het net niet goed en kunnen we het vermaken/aanpassen. Of misschien is het iets dierbaars en kunnen we er iets anders van maken. Wanneer jij zorgt voor de ‘draadjes’, zorgt zij voor de ‘verbinding’

SassyJackets
Sascha maakt unieke handbeschilderde (gepersonaliseerde) jasjes

Marie-Therese Silks
Eco-print zijden sjaals

CrEavolutie by Maaike Haitsma
Circulaire sieraden gemaakt van o.a. elektronica, koffiecupjes, blik en andere materialen

Linquenda Barrio
Lifestyle merk voor kwalitatieve en hoogwaardige vegan streetwear

CreatedbyEs
Esther is in 2021 begonnen met borduren op tassen, schoenen, kleding en kleine borduurschilderijtjes. Met haar voorliefde voor vintage en kringloopwinkels heeft ze dit alles gecombineerd en staat zij tijdens deze pop-up store met vintage, tweedehands en zelfgemaakte pareltjes.

Voor meer informatie volg ons op Facebook of Instagram

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Event Details
Startdatum:
07/10/2023
Einddatum:
07/10/2023
Starttijd:
11:00
Eindtijd:
17:00