Internationaal Panel over Lokale Samenwerking

Op 10 oktober staat een inspirerend evenement op de agenda dat de schijnwerpers richt op de toekomst van duurzame mode en de kracht van internationale samenwerking. Ons hoofddoel is duidelijk: het opbouwen van een solide basis voor toekomstige samenwerkingen tussen lokale modepioniers en internationaal beleid.

 

Wat kun je verwachten

Tijdens deze boeiende paneldiscussie nemen we een diepe duik in de wereld van duurzame mode, waarbij we lokale makers verbinden met internationale invloeden. Ontdek hoe de gemeente Rotterdam twee internationale samenwerkingen heeft gesmeed en wat dit betekent voor ons lokale beleid.

 

Inzichten uit Lokaal Onderzoek

We staan stil bij de recente bevindingen van lokale onderzoeken die de mode in Rotterdam hebben verkend. Leer meer over het onderzoek naar ‘Mode in Rotterdam,’ ontdek waarom Rotterdam Noord wordt beschouwd als een bruisend ‘Modekwartier,’ en verken de innovatieve concepten die naar voren zijn gekomen uit het Zadkine-onderzoek over de ‘Microfactory.’

 

Internationale Perspectieven

Maar dat is nog niet alles! We verkennen ook hoe deze lokale onderzoeken zich verhouden tot de bredere internationale context van duurzame mode. Ontdek hoe Rotterdam zich positioneert in de wereldwijde beweging naar meer duurzaamheid in de mode-industrie en hoe deze inzichten kunnen leiden tot nieuwe samenwerkingen.

 

Samenwerking in Actie

Dit evenement is niet alleen een kans om te leren en te inspireren, maar ook om concrete stappen te zetten richting toekomstige samenwerkingen. Ontmoet en netwerk met lokale en internationale stakeholders die allemaal gepassioneerd zijn over duurzame mode en help de toekomst van de industrie vorm te geven.

 

Mis deze unieke gelegenheid niet om bij te dragen aan de duurzame modebeweging en deel te nemen aan de discussie over hoe Rotterdam een wereldwijde leider kan worden in duurzame mode. We verwelkomen je graag op 10 oktober in ons Experience Center tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week. Samen bouwen we aan een betere toekomst voor mode en onze planeet.

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Event Details
Startdatum:
03/10/2023
Einddatum:
10/10/2023
Starttijd:
19:00
Eindtijd:
21:00