Ga met ons mee voor een baanbrekende samenwerking tussen couture huis Rosalie Key, Dutch Sustainable Fashion Week en De Bijenkorf.

Rosalie Key, de Rotterdamse couturier, onthult haar nieuwste collectie, ‘Project Unspoken.’ Deze collectie combineert haute couture en Prêt-à-Porter en combineert tijdloze ontwerpen met onberispelijk vakmanschap.

Dit evenement, genaamd ‘The Runway Crashers’, is een samensmelting van couture en activisme – een rebellie en een toewijding aan duurzame mode. Laten we bewustzijn en transformatie creëren en een duurzame modetoekomst omarmen. Meld je hier  aan voor dit event!

Ga mee op een boeiende mars door de stad, beginnend om 17.00 uur bij De Bijenkorf, wandelend door de Lijnbaan en eindigend bij het Experience Center voor een onvergetelijke modeshow en presentatie.

Na de mars komen we in ons experience center aan de lijnbaan 150 bijeen voor een inhoudelijk programma onder leiding van mode journalist Dore van Duijvenbode. We zoomen in op de ontwikkelingen van het duurzame modelandschap binnen Rotterdam en ver daar buiten.

Vanaf 19.00 sluiten we de 10e editie van de Dutch Sustainable Fashion Week feestelijk af met drankjes en een dj.

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Event Details
Startdatum:
05/10/2023
Einddatum:
05/10/2023
Starttijd:
17:00
Eindtijd:
21:00