NIET GROEN DE PODCAST LIVE: HOE WORDEN MODEMERKEN NOU ECHT DUURZAMER?

Het lijkt alsof duurzaamheid en mode altijd en overal besproken worden. Maar hoe kunnen modemerken daadwerkelijk positieve veranderingen doorvoeren? Welke eerste stappen zetten merken nou echt om te verduurzamen?

 

In deze paneldiscussie geven we je een kijkje in wat modemerken daadwerkelijk doen om te werken aan duurzaamheid. We nodigen duurzaamheidsprofessionals van toonaangevende merken uit om hun ervaringen te delen over hoe duurzaamheid is geïntegreerd in hun werk en bij het merk.

 

Het evenement wordt gepresenteerd door de meiden van Niet Groen De Podcast: Susan Keizers, Nynke Eggen en Rachel Castillo. Zij zetten zich de afgelopen jaren in op het snijvlak van duurzaamheid en mode. Ze hebben ervaring in verschillende functies, van MVO-managers in de modesector tot functies bij de overheid en belangenbehartigers voor mensenrechten. Ze hebben nu de overstap gemaakt naar consulting, waar ze de kennis delen die ze in de loop der jaren hebben opgedaan. 

 Leuk weetje: de paneldiscussie wordt live opgenomen voor Niet Groen De Podcast. Dus neem een kijkje achter de schermen van een podcastopname en co-creëer de inhoud door je vragen te stellen! Wie weet krijg jij je few minutes of fame als jouw vraag wordt uitgekozen 😉

 Doe mee en hoor van toonaangevende merken en experts uit de industrie tijdens de Dutch Sustainable Fashion Week. 

 

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Event Details
Startdatum:
10/10/2023
Einddatum:
10/10/2023
Starttijd:
16:00
Eindtijd:
17:00