In de Hardebollenstraat, een zijstraat van de Voorstraat, vind je MIRK Fair Fashion, een grote ontdekking voor liefhebbers van duurzame slow fashion met een goed verhaal. Mirjam, eigenaresse & ontwerpster, maakt hier met veel liefde kwaliteitskledingstukken die je met plezier meer dan één seizoen draagt. Haar atelier is een fijne plek en daar vertelt ze je graag meer over tijdens #DFSW.

Mirjam heeft een kleine maatserie in de rekken hangen. Als je maat er niet bij hangt, dan kan ze het ontwerp voor je op maat maken. In haar atelier liggen ook prachtige stoffen en wollen dekens waar je tussen kan snuffelen.

Biologische stoffen

Jassen van Nepalese dekens, broekpakken van 100% linnen en mooie tunieks en jumpsuits van reststoffen; alle stoffen waar Mirjam mee werkt zijn bewust gekozen en zo duurzaam mogelijk. In haar ontwerpen verspilt Mirjam zo min mogelijk stof, en omdat ze in kleine maatseries produceert en de rest op maat maakt, is er geen sprake van overproductie. Maar wat deze winkel helemaal compleet maakt, is de stralende persoonlijkheid van Mirjam zelf. Ze is een vakvrouw in hart en nieren en geeft met haar winkel een zuivere boodschap af: duurzame kleding toegankelijk maken voor jong en oud. 

Meer info:

winkel@mirk.shop

  • Donderdag  05 oktober  11:00 – 18:00
  • Vrijdag  06 oktober 11:00 – 18:00
  • Zaterdag 07 oktober   11:00 – 17:00

Samenwerking: 

Janneke Cloosterman [THE SUSTAINABLE STYLIST]  & Mirjam Pater [Eigenaresse MIRK] 

 

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Event Details
Startdatum:
05/10/2023
Einddatum:
07/10/2023
Starttijd:
11:00
Eindtijd:
17:00