INFORMATIE OVER DE WORKSHOPS

Tijdens Kleer’nZooi XXL zijn er verschillende workshops waar jij vrijblijvend aan mee kunt doen. Hieronder lees je er alles over. En vind je het nou tof wat deze groene ondernemers doen? Maak dan ter plekke een donatie over voor een bedrag naar keuze en steun hun duurzame missie. Klein gebaar, maar grote impact! 🙏

—–

✂️ Workshop: Crop je Top met Blousem  🌱👚

In deze workshop crop jij je blouse, t-shirt of top met Eike en Lisan van Blousem en geef jij jouw kleding een nieuw leven! Met het restmateriaal maak je een mini-speldenkussentje om mee te nemen, want na deze workshop heb jij zin om ook thuis aan het naaien te gaan. Neem dus een bovenkant (een jurk kan ook!) mee die je niet meer draagt of waarvan je denkt dat die er tof uitziet in een kortere uitvoering. Alvast een tip: kies voor een item van een stevige, natuurlijke, niet stretchy stof om het jezelf wat makkelijker te maken! Er is plek voor maximaal 6 personen per keer en vol=vol dus kom op tijd!

🕒 Workshop tijden: 13:00- 14.00, 14.30-15.30 & 16.30-17.30 uur

🤘 Volg Blousem op Instagram via @blousem_nl

—–

🖼️ Workshop: Gutsen & Drukken met Marieke 🖼️

Maak je eigen unieke stempel en pimp je kleding met een kunstzinnige twist!

In deze workshop leer je hoe makkelijk het is om zelf iets te maken. Marieke geeft je handvaten om jouw dromen of ideeën om te zetten in beeld. Je maakt zelf een stempel die gelijk afgedrukt kan worden op je kleren! Zo ga jij naar huis met een uniek, zelfgemaakte kunstwerk dat jouw kleding een tweede leven geeft. En je creativiteit krijgt een duwtje in de rug.

Goed om te weten: er wordt gewerkt met MDF (geperst plaatmateriaal) dat anders wordt weggegooid en speciale textiel inkt. Neem zelf katoenen kleding mee om te pimpen. Bij deze creatieve ontploffing kun je aansluiten wanneer er een stoel vrij is!

🕒 Workshop tijden: doorlopend van 12:00 tot 18:00 uur

—–

🧵Workshop: KledingSTUK = na Kleer’nZooi XXL weer helemaal heel! met GROFF 🔧

KledingSTUK? Kom dan langs voor tips & trucs van GROFF en leer je eigen kledingstuk te repareren. Yes, jij kan dat ook! Dus neem je lievelingsshirt mee waar een gat in of een vlek op gekomen is, een broek met te lange pijpen, of dat leuke jurkje dat net niet helemaal lekker zit. Aanmelden is niet nodig, kom gewoon langs!

🕒 Workshop tijden: doorlopend van 12:30 tot 16:00 uur

🤘 Volg GROFF op Instagram via @groff050

—–

🌿 Workshop: Van Kleer’nZooi naar Kleer’nMooi met Myrtelogie🌿

In haar studio experimenteert Myrte met natuurlijke verfstoffen, authentieke maakwijzen en het upcyclen van textiel. Ze verkiest kwaliteit altijd boven kwantiteit waardoor al haar producten met liefde en aandacht ontstaan. Tijdens deze workshop ga jij zelf ervaren hoe je oud textiel met natuurlijke kleurstoffen en groenafval kunt transformeren tot iets prachtigs.

Deze workshop is voor jong en oud en aanmelden is niet nodig! 🌈👕🌱

🕒 Workshop tijden: doorlopend van 12:00 tot 18:00 uur

🤘 Volg Myrtelogie op Instagram via @myrtelogie

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Event Details
Startdatum:
07/10/2023
Einddatum:
07/10/2023
Starttijd:
12:00
Eindtijd:
18:00