TWEE DOCUMENTAIRES, die laten zien hoe het anders kan.

The Next Black – A film about the Future of Clothing (46:55 min)
The Next Black’ is een documentaire over de toekomst van kleding. Kijk mee hoe we enkele van de meest innovatieve bedrijven ter wereld ontmoeten om hun mening te horen over kleding en de toekomst ervan, waaronder: Patagonia; tech-kledinggiganten, Studio XO; sportkledingicoon, adidas; en Biocouture, een adviesbureau dat levende organismen onderzoekt om kleding en accessoires te verbouwen.

A Tool for Change (24:01 min)
Een documentaire over duurzame mode.
Negen oprichters van opkomende mode- en lifestylemerken vertellen over het moment waarop ze besloten het anders te doen en hun eigen pad te volgen. Ze laten ons zien hoe ze innovatieve concepten op de markt brengen en duurzame praktijken uit het verleden naar het heden brengen.
De documentaire is een initiatief van de Sustainable Fashion Gift Card, geproduceerd door MUMSTER en een samenwerking met negen duurzame mode- en lifestylemakers en koplopers in duurzame mode, zoals Sara Dubbeldam van When Sara Smiles en Elize Been van Belle & CO.
Samen laten ze zien dat duurzame mode en lifestyle niet gaat over ‘minder’ of minimalisme, maar een grote verscheidenheid aan mogelijkheden biedt.

SUSTAINABLE FASHION EXPERIENCE ENSCHEDE

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Event Details
Startdatum:
06/10/2023
Einddatum:
06/10/2023
Starttijd:
17:00
Eindtijd:
19:30