Droom je ervan om je creatieve mode-uitingen op de catwalk te zien schitteren? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de innovatieve wereld van duurzame mode? Dan is de Eco-modeshow Groningen 2024 op zondagmiddag 2 juni 2024 de plek waar je moet zijn!

Deze unieke modeshow biedt een podium aan Groningers van alle leeftijden om hun kledingstukken te presenteren, vervaardigd uit een verscheidenheid aan duurzame materialen. Of het nu gaat om tweedehands stoffen, organische materialen zoals gras en schors, of gloednieuwe kledingstukken van ecologische stoffen – bij ons draait het allemaal om duurzaamheid en creativiteit.

Deelname is Gratis en Prijzen Zijn Te Winnen!

Het beste van alles? Deelname aan de Eco-modeshow Groningen 2024 is volledig gratis! Bovendien hebben we tal van prijzen in verschillende categorieën om te winnen, dus laat je creativiteit de vrije loop en maak kans op erkenning voor je unieke stijl.

Een Duurzaam Samenkomen

Onze modeshow is slechts een deel van wat deze dag te bieden heeft. Naast het modeshowgedeelte krijgen creatieve ondernemers de kans om hun upgecyclede producten te verkopen. Bovendien zijn er kraampjes van onder andere Repaircafé – waar vrijwilligers kapotte apparaten herstellen – en de ideële textielwerkplaats Doedertoe. En voor de natuurliefhebbers is er zelfs de gelegenheid om ecologische planten te (ver-)kopen.

Meer Informatie en Inspiratie

Wil je meer te weten komen over de Eco-modeshow Groningen 2024 en je laten inspireren door voorbeelden van duurzame mode? Bezoek onze website op www.ecohovenier.nl/wp/eco-modeshow-groningen-2024/ voor meer details en inspirerende foto’s.

Locatie

De Eco-modeshow Groningen 2024 vindt plaats in “De Goemantuin,” een parkachtig terrein bij een appartementencomplex in Helpman. Dit terrein heeft al tal van succesvolle evenementen gehuisvest, en we zijn enthousiast om het te transformeren tot een modeparadijs op 2 juni 2024.

Doe Mee en Bereid Je Voor!

Hoewel het evenement nog even op zich laat wachten, biedt dit je de perfecte gelegenheid om je ideeën uit te werken en je voor te bereiden op de Eco-modeshow Groningen 2024. Of je nu een ontwerper, model, of gewoon een mode-enthousiasteling bent, we nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze viering van duurzame mode.

Heb je vragen of wil je deelnemen? Neem contact met ons op via ecomodeshowgroningen@gmail.com en sluit je aan bij ons duurzame modeavontuur!

Samen maken we de Eco-modeshow Groningen 2024 tot een onvergetelijk evenement vol creativiteit, duurzaamheid, en positieve verandering. We hopen je daar te zien!

Features
Business Event
Gratis Entree
Gratis Parkeren
Indoor Event
Official DSFW Event
Op Uitnodiging
Outdoor Event
Voor o.a. Kinderen
Event Details
Startdatum:
02/06/2024
Einddatum:
02/06/2024