In Den Bosch wordt ter gelegenheid van de DSFW het “Zin in Morgen” festival georganiseerd.

Kleine of grote initiatieven, samen zetten we een stap richting een duurzaam Den Bosch. We zetten daarom horeca en retailers in de schijnwerpers die op hun eigen manier een duurzaam steentje bijdragen. Speciaal voor dit weekend bieden veel horecagelegenheden een “Zin in Morgen special” aan om aandacht te vragen voor dit thema. Je bent vrij om alles in je eigen volgorde en tempo te ontdekken.

Zin in Morgen Festival!

Het is tijd voor de eerste editie van het Zin in Morgen Festival! Op 5, 6, 7 en 8 oktober staat de binnenstad in het teken van duurzaamheid. Want ook voor de toekomst willen we een gezonde, leefbare en aantrekkelijke stad blijven. Dit weekend zijn er allerlei activiteiten in de Bossche binnenstad op het gebied van duurzame food, fashion & lifestyle. We zetten dit weekend ook horeca en retailers in de schijnwerpers die op hun eigen manier een duurzaam steentje bijdragen.

Hurra Pang Pang

Centraal dit jaar staat de expositie Greenwash van ontwerpcollectief Hurra Pang Pang. Het collectief uit Zweden presenteert in de oude V&D aan de Markt een fashion upcycle concept. Hierbij kunnen bezoekers ter plekke van oude kledingstukken nieuwe trendy outfits laten maken. Deze veelgeprezen expositie was eerder te zien op Dutch Design Week 2022 in Eindhoven.