Onze ambassadeurs dragen onze missie en boodschap uit door heel Nederland.

Ze organiseren regionale events en moedigen actie aan om een verandering teweeg te brengen om hiermee de duurzame modetransitie te stimuleren.

Kom ons team versterken

Jij maakt deel uit van deze transitie. We hebben jou nodig ‘to move fashion forward’, en om hierin jouw regio te vertegenwoordigen. Meld je aan met jouw event op deze website.

De DSFW vindt inclusiviteit van bijzonder groot belang. We erkennen dat de duurzame transitie disproportionele gevolgen heeft voor specifieke minderheden in onze samenleving. Graag betrekken wij hen hier ook in, en bieden hen mogelijkheden om evenredig deel te nemen aan deze ‘movement’. Activiteiten hieromtrent zijn dan ook meer dan welkom en moedigen wij hierbij graag aan.

Je rol als ambassadeur

Onze ambassadeurs zijn van groot belang om onze missie te ondersteunen en onze boodschap in heel Nederland te verspreiden. De DSFW hoopt handelingsperspectief te bieden voor iedereen, om duurzamere keuzes te kunnen maken. Het is dan ook geen event dat zich bij uitstek richt tot de fashionista’s en modeminnend Nederland. We bereiken graag een ieder die kleding koopt en/of draagt…. (iedereen dus!)

Dus kan jij helpen om ons aantal volgers te vergroten? Organiseer je een event tijdens de DSFW? Leg jij een event vast tijdens de DSFW? Dan ben je voor ons een waardevolle ambassadeur.

Stuur ons een mailtje op info@events.dsfw.nl